Nastavljaju se kršenja mjera samoizolacije građana – Jučer je zabilježeno 6
26/03/2020

Kako doznajemo it PU osječko – baranjske u protekla 24 sata, ova Policijska uprava evidentirala je 15 dojava građana o kršenju mjera samoizolacije. Obavljenim terenskim provjerama policija je na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirala šest kršenja mjera samoizolacije građana koje su odredili sanitarni inspektori. O svemu utvrđenom obavještava se državni inspektorat te će neodgovorni građani biti novčano kažnjeni.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASASvim građanima skrećemo pažnju na važnost pridržavanja mjera samoizolacije radi očuvanja vlastitog zdravlja ali i zdravlja cjelokupne zajednice. Osobe kojima je određena mjera samoizolacije, dužni su se ponašati sukladno uputama koje su dobili. Sve sumnje o kršenju mjera samoizolacije možete prijaviti pozivom na 192 ili putem aplikacije za e-dojave.

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Dvije prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka i jedna na području Đakova.