Našički trg danas je oživio u smijehu i veselju mališana
21/02/2020

Danas su se u prijepodnevnim satima na trgu okupila maskirana djeca, predstavnici i djelatnici Dječjeg vrtića „Zvončić”, OŠ Dore Pejačević, OŠ kralja Tomislava, našičkog DND-a i Dječjeg Gradskog vijeća Grada Našica. Za razliku od prošle godine, ove se godine sva našička djeca zajedno zabavljaju na maskenbalskoj zabavi na trgu, s ciljem nastavka lijepe i ugodne suradnje institucija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAZabavu pod maskama posjetio je i gradonačelnik, Josip Miletić, koji je ujedno i financirao nabavu krafni i toplog čaja, kojima su se male maškare počastile. Predsjednica Društva „Naša djeca” Našice, Darija Vlajnić, raduje se ponovnoj suradnji Društva i osnovnih škola sa Dječjim vrtićem „Zvončić”.

„Lijepo je da svi zajedno proslavimo i malo se razveselimo, pojedemo pokladnicu, popijemo topli čaj i zabavimo se pod maskama. Naravno, u tome nas podržava i gradonačelnik Josip Miletić, tako da zahvaljujem Gradu Našice i svim sudionicima i posjetiteljima današnje zabave.” – rekla je predsjednica DND-a Našice, Darija Vlajnić.

Prigodne pokladne pjesme, ples i smijeh naših najmlađih sugrađana kratko je komentirala i ravnateljica Dječjeg vrtića „Zvončić”, Snježana Kanđera. „Našički trg danas je oživio u smijehu, ciki, veselju i radosti naših najmlađih sugrađana, što mi je izuzetno drago vidjeti.” – izjavila je ravnateljica vrtića. Mališani su uživali punim plućima uz ples, pjesmu i igru, a trg je mirišao na čaj, krafne i pokladnice. Među našminkanim maškarama šarene kose, raznim superherojima, bubamarama i vilama našli su se i veliki Mickey Mouse i visoki klaun koji je dijelio balone. Dječji smijeh daleko se čuo, a atmosfera je bila idealna i u duhu poklada.

 

Cijelu galeriju slika pogledajte na facebook na https://www.facebook.com/TVNasice/