Našičanin Dejan Vukobratović: „Veza moje partnerice i drugog sudionika, počela se razvijati tijekom snimanja i trajanja showa „Brak na prvu“
30/05/2020

Nedavno smo na malim ekranima mogli gledati svojevrsni sociološki eksperiment „Brak na prvu“ u kojem se dva potpuna stranca prvi put upoznaju pred oltarom na svom vjenčanju. Među 12 kandidata, našao se i jedan našički dečko iz Sokolske ulice. Dejan Vukobratović prijavio se na ovaj eksperiment sasvim slučajno, oporavljajući se nakon operacije kralježnice, naišao je na upitnik za prijavu na eksperiment, ispunio ga, prošao testiranja, i upustio se u avanturu života.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASATim stručnjaka spojio je Dejana s partnericom Gordanom Marelli, a gledatelji koji su na svojim ekranima pratili „Brak na prvu“ znaju kako se upravo kod ovog para dogodio veliki preokret. Idilična ljubavna priča, kako se gledateljima činilo na početku, završila je odustajanjem od eksperimenta, a Dejanova partnerica našla se u zagrljaju drugog sudionika eksperimenta Adama s kojim danas očekuje dijete. Tako se ovaj Našičanin našao u priči koja podsjeća na španjolsku sapunicu, a mi smo „uhvatili“ Dejana po povratku u Našice i probali otkriti neke detalje koje kamere nisu snimile.

U razgovoru s Dejanom, saznali smo kako se snašao ispred kamera, čuje li se s bivšom partnericom, kako se nosi s komentarima na društvenim mrežama te obasipaju li ga slobodne djevojke porukama.

 

Možeš li nam prvo reći nešto o sebi i svom odrastanju u Našicama?

Odrastao u Sokolskoj ulici okružen našim velikim prekrasnim parkom, koji mi je bio dvorište kao i svima nama iz ovoga dijela grada. Pohađao sam OŠ Dore Pejačević u Našicama, a također sam u Našicama pohađao i sredjnu školu Isidora Kršnjavoga gdje sam završio zanimanje za općeg poljoprivrednog tehničara uz divnog čovjeka kao razrednika, gospodina Adolfa Mocnaja. Cijeli život sam se bavio nogometom, svoje prve nogometne korake sam napravio na nekadašnjem „Partizanu“, nakon čega sam zaigrao za NK Šipovac uz trenera Webera, a potome i na Našku. Kasnije su uslijedile ozljeda koljena, išijas i na kraju ozljeda kralježnice te sam se morao podvrgnuti operaciji.

 

Oporavljajući se od operacije kralježnice, prijavio si se na socijalni eksperiment „Brak na prvu. Kako su reagirali tvoji prijatelji i obitelj kad si im rekao da ćeš se oženiti pred kamerama za nepoznatu ženu?

Niti moje prijatelje, a niti obitelji nije začudila moja prijava u show jer me jako dobro poznaju i znaju da volim izazove.

 

Kako si se snašao i osjećao ispred kamera?

Život pred kamerama mi je definitivno bila novost, a kako sam se snašao najbolje neka procijene gledatelji. Ja sam bio ja, pokazao sam se kakav sam i inače, ali ne mogu reći da mi nekad uz sve izazove koji su me snašli nije bilo teško.

 

Možeš li nam otkriti što je to točno bilo između tebe i Gordane? Bi li se situacija drugačije odvila da oko vas nisu bile kamere?

Situaciju između Gordane i mene mogli ste vidjeti na malim ekranima i ne, ne mislim da bi bilo išta drugačije da nije bilo kamera oko nas.

 

Što ti je govorio tvoj „osjećaj koji te nikad nije prevario” u vezi Adama i Gordane?

Više puta sam rekao da me osjećaj nikada nije prevario pa tako i u vezi Gordane i Adama, a što mi je govorio, to ste vidjeli na malim ekranima na kraju eksperimenta.

 

Da, vidjeli smo priznanje tvoje partnerice kako je u vezi s drugim sudionikom eksperimenta. Misliš li da se odnos između Adama i Gordane počeo razvijati tijekom snimanja?

Da, vjerujem da se njihov odnos počeo razvijati tijekom snimanja i trajanja showa.

 

Nakon završetka socijalnog eksperimenta, jesi li stupio u kontakt s Gordanom i Adamom?

Ne, nisam u kontaktu s novopečenim parom, samo sam izmijenio nekoliko poruka s Adamom nakon završetka showa te im želim sreću i zdravlje u budućem zajedničkom životu.

 

S kim si se od sudionika povezao, s kim si ostao u kontaktu te jesi li pozvao koga od sudionika u posjet Našicama?

S ostalim sudionicima showa sam u kontaktu onoliko koliko mi vrijeme, posao i obveze dopuštaju, a najviše se čujem s Alenom. Da, mnoge sam pozvao k sebi u Našice da upoznaju najljepši mali grad kontinentalne Hrvatske. Nažalost, zbog situacije s koronavirusom, nismo to još ostvarili, ali vjerujem da će biti prilike te da će me posjetiti.

 

Iako je vrlo malo negativnih komentara o tebi na društvenim mrežama, smetaju li te isti?

Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Od samog ulaska u show bio sam svjestan kako će biti svakakvih komentara, kako dobrih tako i loših. Ne, nisu me pogađali negativni komentari. Najbitnije mi je bilo da su me moji prijatelji, ljudi koji me poznaju a i bivše djevojke podržavali i rekli kako sam u showu to bio ja, bez imalo glume i zadrške.

 

Kakvo je to bilo iskustvo za tebe i bi li ga ponovio?

Ovo iskustvo je definitivno neponovljivo, naučio sam podosta i o sebi i o drugima. No, da se ponavlja, ponovno bih sudjelovao znajući i krajnji ishod eksperimena koji se dogodio.

 

Je li ti ovo Tv iskustvo pomoglo da se predstaviš djevojkama? Stižu li ti sms-ovi i zahtjevi za prijateljstvom na društvenim mrežama? Žele li te slobodne djevojke upoznati?

Znao sam da će nakon prikazivanja eksperimenta uslijediti brojne poruke, komentari i javljanje na društvenim mrežama. Ali nisam znao da će ih biti toliko puno. Pristižu mi brojne poruke podrške i pohvale. Hvala svima i šaljem veliki pozdrav mojim Našičanima i Slavoncima.

Hvala Dejanu na razgovoru, drago nam je što nam se vratio u Našice i želimo mu sreću i zdravlje u daljnjem životu!