Namjerno oštetili osobni automobil
17/05/2020

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske poslije pola noći 16. svibnja, u Mlinskoj ulici u Osijeku, nepoznati počinitelji oštetili su parkirani osobni automobil na kolnom ulazu, udarajući karoseriju rukama i nogama. Vlasniku 51-godišnji hrvatskom državljaninu iz Osijeka nastala je šteta od oko 1000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava te se nastavlja potraga za nepoznatim počiniteljima.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAZapaljenje kuhinjske nape

Jučer, 16. svibnja, oko 18,20 sati, u Čemincu, u obiteljskoj kući vlasništvo 82-godišnjeg hrvatskog državljana, zapalila se kuhinjska napa zbog tehničke neispravnosti. Nastali požar djelomično se proširio na kuhinjske elemente i štednjak. Brzom intervencijom vatrogasaca Dobrovoljnog vatrogasnog društva Čeminac požar je ugašen te nije bilo ozlijeđenih osoba. Vlasniku je nastala materijalna šteta od oko 2500 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće, gdje je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede. Po jedna prometna nesreća dogodila se na području Našica, Belišća i Belog Manastira.

Pročitajte još