U krugu obitelji i gostiju najstarija Našičanka Slava Dlesk proslavila 100. rođendan
23/06/2019

U krugu obitelji i gostiju najstarija Našičanka Slava Dlesk proslavila 100. rođendan

Preplatite se
TV Našice

Najstarija Našičanka Slava Dlesk je i u krugu svoje obitelji i gostiju proslavila 100. rođendan. U ime Grada Našica i gradonačelnika Josipa Miletića, čestitali su joj zamjenik gradonačelnika Hrvoje Šimić i predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba, koji su uručili buket ruža i prigodan dar. Zaželjeli su joj puno zdravlja i sreće u životu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAPredsjednica Snježana Fridl u ime Udruge Zagoraca „Kaj“ čestitala je najstarijoj Zagorki u našičkom kraju rođendan, darivala ju darovima i zagorskim štruklama. U ime Malih humanitaraca Dorotea Horvat, Dora Šenk, Ema Jović, Lana Zebić, Iva Bogdanovići i razrednica 7.d Đurđica Mašić iz OŠ kralja Tomislava Našice čestitali rođendan, poklonili dar, tortu i zaželjeli joj puno zdravlja kako bi se iduće godine vidjeli na 101. rođendanu. Humanitarci su priredili prigodan program, otpjevali su nekoliko slavonskih i zagorskih pjesama. Svi zajedno su uživali u druženju. Gospođa Slava, unuk Hrvoje i supruga Dijana Viderščak su se svima zahvalila što su došli i upriličili proslavu 100. rođendana.

Mali humanitarci provode projekt „Čestitamo rođendan najstarijoj osobi u našičkom kraju“, koji ima svrhu međugeneracijskog zbližavanja najstarijih i najmlađih predstavnika našeg društva. Ukoliko u našičkom kraju još ima osoba starijih od 95 godina, mole da se obavijest o tome pošalje na e-mail durdica.masic@gmail.com.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji