Nagradna igra – Slikajte i pošaljite nam svoj foto uradak te osvojite bogatu nagradu
18/10/2020

Kako su fotoaparati više ili manje postali sastavni dio života svakog našeg čitatelja, uvjereni smo da postoje i oni koji bi za svoje fotografije željeli komadić slave ili neku utješnu nagradu. Isto tako, uvjereni smo kako je svima dosta već ove korone i vijesti koje nas znaju baciti u očaj, pa smo odlučili malo uljepšati dane koji su pred nama. Osim raznih tema koje ćemo obraditi, tv emisija i serijala, koje spremamo i koje će vjerujemo sve razveseliti, jedna od njih je svakako i ova foto prilika za osvojiti nagradu. U njoj potičemo naše čitatelja da nam šalju svoje fotografije koje ćemo naravno na koncu tjedna sve i objaviti, a prve tri i nagraditi bogatom nagradom naših sponzora.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASADakle, na vama je da ovaj tjedan (19.10. do 25.10.) koji je pred nama fotografirate sve ono što vam se učini zanimljivim, lijepim, a mi ćemo sve pomno pregledati i izabrati pobjednika. Kako se se raditi o vrlo bogatoj nagradi koju ćemo udijeliti za prve tri fotografije, svakako se isplati potruditi se.

Svoje foto-uratke šaljite na tvnasice@gmail.com koje će žiri sve pomno pregledati i potruditi se izabrati najbolje među njima.

Sretno svima.


[TheChamp-FB-Comments]