Matea Begić – juniorska reprezentativka Slavonije i Baranje u taekwondou
27/11/2018

Matea Begić - juniorska reprezentativka Slavonije i Baranje u taekwondou

Preplatite se
TV Našice

Članica taekwondo kluba Našice Matea Begić ušla je u širi krug juniorske reprezentacije kao predstavnica Slavonije i Baranje u kategoriji +68 kg.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAMatea je članica taekwondo kluba Našice od 2006. godine te se taekwondoom bavi već 12 godina. Tijekom proteklih godina Matea je prikupila značajan broj medalja među kojima je i ona visokog srebrnog sjaja sa ovogodišnjeg državnog juniorskog natjecanja u Omišu održanog u lipnju ove godine.

Na temelju dosadašnjih rezultata i osvojenih medalja, te svojom pozicijom na juniorskoj rang ljestvici, Matea je na 7. Vukovar Open-u nastupila za Hrvatski nacionalni tim ponosno noseći boje hrvatske reprezentacije. Klub je izrazito ponosan na Mateu jer je ona prva, ali nadamo se ne i jedina, članica Taekwondo kluba Našice koja je ušla u reprezentaciju.

Zbog ozljede koljena koje Matei već duže vremena stvara probleme i koje je u finalnoj borbi njena protivnica znala dobro iskoristiti, Matea je osvojila srebrnu medalju što je odličan uspjeh! Neopisivo smo ponosni na Mateu i želimo joj još mnogo uspjeha u daljnjem radu u klubu i treniranju.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji