Mali humanitarci posjetili Sklonište za životinje „ Farmicu“ Našice
12/12/2020

U četvrtak, 10.12.2020. godine Mali humanitarci 5.d razreda i učiteljica Đurđica Mašić iz OŠ kralja Tomislava Našice posjetili su volontere Udruge “Farmica” Našice, koja je nedavno je dobila rješenje za obavljanje djelatnosti Skloništa za životinje. U ime Malih humanitarca, Adam Ivanušec, pozdravio je volontera i zajedno s Lanom Šenk i Filipom Košem predali volonteru 26 kg hrane za pse. U ime „Farmice“ Našice na donaciji se zahvalio volonter Martin Knežević.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAHumanitarci su uživali u obilasku “Farmic” gdje su upoznali magu Miška, vijetnamske svinje, kozu Žuži, psa Terrya, kokoši, guske, patke… Od volontera smo doznali da u skloništu ima 40 pasa koji željno očekuju nove tople domove, svaki dan dolaze  hraniti pse, životinje, čistiti kućice i uređivati okoliš. Budući da su „ Farmici“ potrebna novčana sredstva za veterinarske troškove liječenja bolesnih pasa, mačka i drugih životinja, za uređenje skloništa građani mogu uplatiti na broj žiro – računa:

IBAN: HR5923400091110916596

SWIFT: PBZGHR2X

PayPal: farmicanasice@gmail.com

 

Volonteri „ Farmice“ mole građane velikog srca da pomognu donirajući slamu, hranu za pse, mačke, zob, žito, kukuruz, stare deke, krpe, ručnike, povodce i ogrlice koje više ne koriste. Humanitarci su se zahvalili Zoranu Mašiću na prijevozu.