Majmunara odlazi u povijest – Tražimo novo, moderno ime
25/11/2020

Za svaki grad, selo, pojedine ulice ili trgove ponekad se vežu razni zanimljivi, veseli i smiješni nazivi. Isto tako je u našem gradu Našicama u kome imamo nekoliko naziva koja su nastala na tko zna kakve načine.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASASvi znamo za Sirotice, Ljepotice, Sivi dom, Jerguzovac i mnoge druge, a tu je naravno i neizostavna Majmunara. Upravo na toj majmunari visile su mnoge generacije, padali su prvi poljupci, a bilo je tu i drugih zanimljivih detalja. O tome mogu pričati mnogi, a pogotovo starije generacije koje su svoje mladenačke dane provodili u starim disko klubovima, Paradise, Nexe, a i oni još prije njih u malom dvorcu.

Upravo danas 25.studenog 2020. godine, Majmunara se ruši i dobiti će vjerujemo novo lijepo ruho. Samim time mislimo kako je lijepo da se i to mjesto više ne zove Majmunara već da mu damo novo modernije i ljepše ime. Ako imate prijedlog, možete ga napisati, a kako će se ono stvarno prozvati ovisi od mnogih situacija koje će se u budućnosti događati upravo na mjestu nekadašnje Majmunare.