Ljetni praznici u stolnoteniskom klubu „Našice”
02/08/2018

Ljetni praznici u stolnoteniskom klubu „Našice”

Školsku godinu ’17./’18. STK „Našice“ je završio s odigravanjem tri natjecanja za najmlađe uzraste. U sva tri natjecanja: Dječja liga Grada Našica, Kup sv. Antuna i Turnir STK „Našice“ najviše uspjeha ostvario je Roko Baksa – Mihovilović. Druga po uspješnosti bila je Nadia Flisak, dok su treće mjesto podijelili Nikola Tomaić, Mislav Krznarić, Ema Bando i Andrija Laslavić.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAVažno je napomenuti kako su ova natjecanja okupila velik broj djece koja su osim sudjelovanja na spomenutim natjecanjima stekla nova prijateljstva i kvalitetno provela vrijeme baveći se jednim lijepim i dinamičnim sportom. Naravno, podijeljene su i zaslužene nagrade.

STK „Našice“ puno pažnje polaže u rad s najmlađima. U ugodnom okruženju, uz vrsne trenere, ali i kontinuirano ulaganje u opremu, djeci su osigurani svi potrebni uvjeti kako bi se dobro zabavila, razvila natjecateljski duh, te naravno, ostvarila sportski napredak i razvoj.

U nastavku ljetnih praznika STK „Našice“ organizira svakodnevne aktivnosti te poziva svu zainteresiranu djecu na dolazak u stolnotenisku dvoranu koja se nalazi uz terene Teniskog kluba Našice i to utorkom, četvrtkom i subotom od 19,00 sati, a za sve one kojima odgovara prijepodnevni termin, svaki dan od 11,00 sati.