Mladi Crvenog križa Našice sudjeluju na 16. Ljetnoj školi Crvenog križa
14/08/2019

Preplatite se
TV Našice

Od 17. do 27. kolovoza u Centru za edukaciju Gradskog društva Crvenog križa Osijek u Orahovici održat će se 16. Ljetna škola mladih Društava Crvenog križa Osječko – baranjske županije. U radu ljetne škole sudjeluje preko 150 članova mladih Hrvatskog Crvenog križa s područja Osječko – baranjske županije, ali i drugih gradova s područja Hrvatske poput Dubrovnika, Splita, Ploča. Kroz ovih 16 godina ljetna škola je postala i međunarodna tako da sudjeluju i članovi iz Mađarske, Bosne i Hercegovine te Srbije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAIz našeg društva sudjeluje devet članova mladeži: Mirna i Dunja Golub, Nika Vukomanović, Iva Ptiček, Josipa Mihaljević, Dorotea Horvat, Lana Poljak, Dora Šenk i Ema Jović dok će Dorijan Lamot i Igor Feldi sudjelovati u provođenju programa Ljetne škole.

Edukacija se provodi prema načelu mladi za mlade, a tijekom boravka mladi će se educirati za različite programe iz područja rada Crvenog križa: osposobljavanje volontera za voditelje programa prve pomoći, programa realističnog prikaza ozljeda, programa prevencije, članove terenskih jedinica i humanih vrednota i odgoja za humanost. Kao i prošle, ova ljetna škola će biti ispunjena prijateljstvom, smijehom, znanjem, a sve u cilju širenja humanosti i poruke mira prema mladima i onima kojima će mladi to dalje prenositi.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji