Lijepe vijesti – Sve sami negativci
01/04/2020

Kako se danas ipak preporučuju pisati pozitivne vijesti, jer je svima već dosta ovog crnjaka oko korona virusa, tako smo i mi ovaj dan željeli započeti malo drugačije. Svi znamo da je danas ujedno i Prvi april te će i mnoge šale biti vezane uz ovu koronamaniju, pa je i na nama da tako, barem u ovom slučaju pišemo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA 

Naime, kako smo dobili najnovije informacije iz Opće županijske bolnice Našice od ravnatelja dr. Hrvoja Šimića, na malo šaljiviji način i on je započeo ovaj današnji izvještaj. To naravno nikoga ne treba čuditi, a kako su jučer rekli i iz Nacionalnog stožera civilne zaštite, tako i treba biti, jer same negativnosti itekako mogu utjecati na zdravlje ljudi.

 

„Danas, a i jučer u našem filmu samo negativci igraju, nema pozitivnih likova. Naravno, malo se šalimo, ali zar nije tako bolje započeti dan nego uvijek s nekim crnim vijestima. U svakom slučaju možemo biti vrlo zadovoljni zbog nekoliko činjenica, pa tako da u Našicama nema novo oboljelih i da su sva testiranja, za koja smo dobili rezultate negativni.” – rekao je ravnatelj Šimić, te se osvrnuo na stanje prvu hospitaliziranu osobu u bolnici u Našicama.

 

„Pacijent je dobro, sada već treći dan bez temperature i možemo reći da je situacija stabilna. Upala pluća je i dalje prisutna, ali sve je pod kontrolom, a situacija s kisikom je zadovoljavajuća. Ostala tri pozitivna pacijenta su i dalje dobro, nalaze se u samoizolaciji i s te strane sve je pod kontrolom. Dobili smo također ostale uzorke testiranja, pacijenata i djelatnika i svi su negativni što nas stvarno sve može veseliti. Upravo zbog toga 5 zdravstvenih djelatnika koji su bili testirani i u samoizolaciji se vraća na posao, dok je još nekoliko i dalje kod kuće jer im period samoizolacije nije prošao.” – rekao je na za kraj ravnatelj Hrvoje Šimić.