Lijepe vijesti iz bolnice – I danas bez novooboljelih
08/04/2020

Iz našičke bolnice javljaju kako nemamo novooboljelih osoba, što znači da na našem području i dalje brojimo 4 osobe zaražene koronavirusom. Tri pacijenta u samoizolaciji osjećaju se dobro te su i dalje pod nadzorom obiteljskog liječnika i epidemiologa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA 

Oboljeli pacijent koji se nalazi na bolničkom liječenju, dobrog je zdravstvenog stanja, danas slavi rođendan te mu cijelo bolničko osoblje čestita, rekao nam je ravnatelj bolnice dr. Hrvoje Šimić, a ovim putem se i mi pridružujemo lijepim željama i želimo mu što brži oporavak.

 

Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 7 osoba i svi nalazi su negativni. Također nalazi svih dosad testiranih bolničkih djelatnika su negativni, a u postupku samoizolacije nalazi se samo jedna nezdravstvena djelatnica.

 

“Zabilježeno je nekoliko kršenja mjera ograničavanja kretanja od strane policije te apeliram na sve sugrađane neka poštuju propisane mjere kako bismo i dalje imali ovakav rezultat s malim brojem oboljelih pacijenata. Posebno upozoravam ljude koji stižu iz inozemstva, neovisno iz koje države dolaze, kako su se dužni pridržavati mjera samoizolacije.” – rekao je dr. Hrvoje Šimić te apelirao na sve sugrađane ukoliko primijete kršenje mjera samoizolacije neka upozore osobe koje ih krše ili prijave PP Našice, a sve u svrhu očuvanja svog zdravlja i zdravlja drugih.

Pročitajte još