Kreće druga faza projekta “Zaželi, uključi se, ostvari se – važna si!”
03/08/2020

Grad Našice raspisao je Javni natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme 56 žena za pomoć i potporu starijim osobama i/ili osobama u nepovoljnom položaju i/ili osobama s invaliditetom u sklopu Projekta “Zaželi, uključi se, ostvari se – važna si!” – faza II Grad Našice.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAGradonačelnik Josip Miletić rekao je kako će ovim projektom sveukupne vrijednosti 5 milijuna kuna, biti zaposleno 56 žena koje će se brinuti za 336 krajnjih korisnika koji će uz potrebnu pomoć dobivati i mjesečne pakete. „U prvoj fazi je pokazano kako je projekt u Gradu prepoznat i izuzetno dobro prihvaćen i od strane korisnika i zaposlenih žena. Također će i ova druga faza biti na zadovoljstvo svih onih uključenih u projekt.” – rekao je gradonačelnik Miletić te se zahvalio svima koji su sudjelovali u prijavi projekta uvjeren da će sama provedba biti izuzetno dobra.

 

Projekt je u trajanju od 18 mjeseci, a sama provedba projekta bit će u trajanju od 12 mjeseci te 6 mjeseci za administrativne poslove. Rok za prijavu u radni odnos je do 17. kolovoza 2020. godine, a očekuje se da će 56 žena započeti s radom i brigom za korisnike u rujnu.