Krađa novca iz trgovine u Breznici Našičkoj
11/12/2019

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske jučer, 10. prosinca, oko 21,30 sati, u Breznici Našičkoj, nepoznati počinitelj je provalio u trgovačku radnju i iz iste ukrao utržak od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAUkrao bicikle

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 19-godišnji hrvatski državljanin iz Zagreba, od 15. studenog do 9. prosinca ove godine, u Osijeku na pet različitih lokacija ispred stambenih zgrada i iz haustora ukrao šest bicikala vlasništvo 20-godišnjaka iz Slavonskog Kobaša, 38-godišnjakinje iz Našica, 19-godišnjaka iz Bokšića, 22-godišnjakinje iz Odra, 22-godišnjaka iz Vinkovaca i 21-godišnjaka iz Čačinaca. Vlasnici su oštećeni za nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Krađa poklopaca šahti

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 33-godišnji hrvatski državljanin iz Darde, od 1. do 9. srpanja ove godine, u Dardi ukrao više komada poklopaca odvodnih šahtova vlasništvo pravne osobe. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

Na području Policijske uprave osječko – baranjske u protekla 24 sata evidentirane su četiri prometne nesreće. U jednoj prometne nesreći jedna osoba je lakše ozlijeđene. Preostale tri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodila se jedna prometna nesreća, jedna na području Đakova, jedna na području Belog Manastira i jedna na području Našica.

Ostali događaji

Na području ove policijske uprave u protekla 24 sata policijski službenici zaustavili su jednog vozača osobnog automobila i jednog vozača bicikla koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Jučer, 10. prosinca oko 12,40 sati, u nadzoru prometa u Ulici Kralja Tomislava u Belišću, policijski službenici zaustavili su bicikl s kojim je upravljao 45-godišnji hrvatski državljanin iz Bistrinaca. Vozaču je utvrđena nedozvoljena prisutnost alkohola u krvi od 2,60 grama po kilogramu.

U 23,05 sati, u nadzoru prometa u Osječkoj ulici u Belom Manastiru, policijski službenici zaustavili su osobni automobil s kojim je upravljao 35-godišnji hrvatski državljanin. Vozaču je utvrđena nedozvoljena prisutnost alkohola u krvi od 0,80 grama po kilogramu.