Krađa bicikla
30/07/2019

Krađa bicikla

Preplatite se
TV Našice

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske tijekom popodnevnih sati 24. svibnja, u Osijeku nepoznati je počinitelj iz haustora zgrade ukrao bicikl. Krađom je 40-godišnjem vlasniku nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAUkrao lančić sa vrata

Jučer 29. srpanja, u jutarnjim satima u Osijeku, nepoznati je počinitelj ususret prišao 71- godišnjakinji iz Osijeka, koja je upravljala biciklom i s vrata joj otrgnuo lančić s privjeskom u vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće. Sve su za posljedicu imale materijalnu štetu. Dvije su se dogodile na području Osijeka te jedna na području Belišća. Na području PU osječko – baranjske u prometu su zatečena 4 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi (3 vozača osobnog automobila i 1 vozač bicikla).

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je 29. srpnja u 22,45 sati u Belom Manastiru, policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 33-godišnji hrvatski državljanin koji je upravljao osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,96 grama po kilogramu. Vozač je smješten, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

U 16,30 sati na državnoj cesti broj 213, između Dalja i Erduta, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom, a kod 53-godišnjeg državljanina Srbije, koji je upravljao osobnim automobilom, utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 0,53 grama po kilogramu.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji