Krađa novca iz obiteljske kuće
27/11/2020

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u srijedu, 25. studenog, u Osijek, nepoznati počinitelj je iz obiteljske kuće vlasništvo 33-godišnjeg hrvatskog državljanina ukrao novac. Vlasniku je nastala materijalna šteta oko 200 tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAIskopao minobacačku granatu

Jučer, 26. studenog, oko 12,10 sati, u Satnici Đakovačkoj, 41-godišnjak je tijekom izvođenja radova bagerom iskopao minobacačku granatu kalilbra 82 milimetra. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave osječko – baranjske je granatu s mjesta pronalaska na siguran način izuzeo.

 

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđene, a preostalih šest prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se pet prometnih nesreća, a na području Đakova i Našica po jedna prometna nesreća.

 

Alkoholizirani vozači u prometu

Jučer, 26. studenog, na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirana su 4 vozača osobnog automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 22,35 sati, u Branjinom Vrhu, u prometu je zaustavljen 25-godišnji hrvatski državljanin iz Kneževa, koji je upravljao osobnim automobilom. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,50 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativnih prekršajnih bodova.