Krađa nekoliko desetaka tona repe i novca
28/11/2020

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u vremenu od 25. do 31. listopada, između mjesta Dalj i Borovo, nepoznati počinitelj ukrao je nekoliko desetaka tona repe sa poljoprivredne površine. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta više tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAJučer, 27. studenog, u vremenu od 9 do 18,15 sati, u Donjem Miholjcu, nepoznati počinitelj ukrao je novac iz autobusa. Vlasniku 56-godišnjem hrvatskom državljaninu nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

 

Požar u kući

Jučer, 27. studenog, oko 11,40 sati, u Marijancima, u kuhinji obiteljske kuće vlasništvo 58-godišnjeg hrvatskog državljana, došlo je do zapaljenja produžnog kabla i utičnice koji su izgorjeli. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Marijanci, a vlasniku je nastala materijalna šteta oko 100 kuna.

 

Evidentirano dva kršenja mjera ugostiteljskih objekata

Policijski službenici na području Policijske uprave osječko – baranjske obavljenim terenskim provjerama na ukupno 79 objekata utvrdili su 2 kršenja radnog vremena ugostiteljskih objekta u kojima su se nalazili gosti i nakon radnog vremena. O svemu utvrđenom slijedi obavijest državnom inspektoratu. Svim građanima policija skreće pažnju na važnost pridržavanja propisanih mjera i preporuka radi očuvanja vlastitog zdravlja ali i zdravlja cjelokupne zajednice. Sve sumnje o kršenju mjera možete prijaviti pozivom na 192.

 

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena, a preostale četiri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka i Belišća dogodile su se po dvije prometne nesreće, a na području Belog Manastira jedna prometna nesreća.