Krađa mobitela
19/11/2020

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u nedjelju, 5. siječnja ove godine, 24-godišnji hrvatski državljanin je u ugostiteljskom objektu u Valpovu ukrao mobitel vlasništvo 21-godišnjeg hrvatskog državljanina. Vlasniku je nastala materijalna štete od nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAPrometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom koje su se dogodile su se na području Donjeg Miholjca i Đakova.

 

Alkoholizirani vozači u prometu

U utorak, 17. studenog, na području Policijske uprave osječko – baranjske, u prometu su zaustavljena 4 vozača koji su imali nedozvoljenu koncentraciju alkohola, od kojih su 2 vozača osobnog automobila i 2 vozača bicikla. Najveća koncentracija alkohola evidentirana je u 00,05 sati, kada je u Belom Manastiru u prometu zaustavljen biciklist 54-godišnji hrvatski državljanin. Vozaču bicikla evidentirana je koncentracija alkohola od 1,40 grama po kilogramu.

 

Jučer, 18. studenog, na području Policijske uprave osječko – baranjske, u prometu je zaustavljeno 7 vozača koji su imali nedozvoljenu koncentraciju alkohola, od kojih je 6 vozača osobnog automobila i 1 vozač bicikla. Najveća koncentracija alkohola evidentirana je u 22,25 sati, kada je Belom Manastira u prometu zaustavljen vozač osobnog automobila 40-godišnji hrvatski državljanin. Vozaču je evidentirana je koncentracija alkohola od 1,39 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna u maksimalnom iznosu do 15000 kuna, izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

[TheChamp-FB-Comments]