Knjiga za sve – Projekt dostave knjiga
12/11/2019

Gradsko društvo Crvenog križa Našice i Hrvatska Narodna knjižnica i čitaonica Našice pokreću projekt dostave knjiga ”Knjiga za sve”. Cilj projekta je omogućiti starim i nemoćnim, te osobama s invaliditetom koje vole čitati i svoje slobodno vrijeme ispunjavaju čitanjem, a ne mogu doći samostalno po do knjižnice, da im se knjige donesu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAZainteresirani korisnici će knjige naručivati telefonski pozivom u knjižnicu, a svaka dva tjedna će ih volonteri Crvenog križa Našice posjetiti i dostaviti knjige. Pošto vrlo brzo dolazi i vrijeme ispunjeno hladnoćom, kišom i snijegom i još se je teže kretati starim, nemoćnim i osobama s poteškoćama, ovoj projekt će svakako sve više dobiti na važnosti. Projekt počinje u petak, 15. studenog, a taj dan će biti i BESPLATNO UČLANJENJE ZA SVE UMIROVLJENIKE.

Molimo osobe koje vole čitanje, a ne mogu doći do knjižnice, da se jave u knjižnicu na 031/614-421 kako bi ih se upisalo u evidenciju osoba koje bi posjetili volonteri i donijeli im odabrane knjige. Važno je napomenuti , da projekt nije od nikog financiran, nego je pokrenut humanošću i željom Crvenog križa Našice i HNKČ Našice da se pomoću volontera pomogne starijim, nemoćnim i osobama s poteškoćama.