Izvučena sretna dobitnica prvog poklon bona TV Našica
13/09/2019

Nakon što smo jučer organizirali jednu zanimljivu poklon igru, povodom 10 godina rada, danas smo i izabrali sretnog dobitnika. Točnije, radi se o sretnoj dobitnici Matea Đurković, koju smo izvukli slučajnim odabirom. Ovom prilikom čestitamo dobitnici na osvojenom poklonu u vrijednosti od 100 kuna koje može potrošiti u DM trgovini. Molimo čitateljicu Mateu da dođe u ured TV Našica (Trg Franje Tuđmana 3 u Našicama, stari hotel) u vremenu od 8 do 15 sati svaki dan te da primi zasluženi poklon.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAMoramo naglasiti kako nas raduje činjenica kako se u ovom krugu prijavilo čak 83 osobe, koje su se registrirale putem linka i koji su mogli osvojiti poklon bon TV Našica. Međutim, tu nije kraj, već danas ćete također moći sudjelovati u sličnoj poklon igri koja će se odigrati s početkom u 12 sati.

Na vama je samo da se prijavite na spomenuti link te ulazite u bubanj iz kojeg izvlačimo najsretnijeg (najsretniju) osobu.

Link za registraciju je ostao isti, dakle:

https://cbw.to/swrba2

ili skeniranjem QR koda mobilnom aplikacijom:

Napominjemo kako u igri sudjeluju i osobe koje su se registrirale i jučer tako da će i oni imati, ako nisu izabrani danas, ponovo šansu za osvajanjem ovog lijepog poklona TV Našica.

Pročitajte još