Održana 84. godišnja Izvještajna skupština DVD-a Vukojevci
18/02/2019

U petak u društvenom domu u Vukojevcima održana je 84. godišnja Izvještajna skupština DVD-a Vukojevci. Na skupštini uz veliki broj članova DVD-a bili su i predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić, predsjednik Mjesnog odbora Vukojevci Dražen Ganzberger, predstavnici prijateljskih udruga i vatrogasnih društava. Nakon intoniranja himni Republike Hrvatske i Vatrogasne himne, uslijedila je minuta šutnje za sve preminule vatrogasce.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANakon izbora radnih tijela skupštine slijedilo je podnošenje Izvješća o radu za 2018. godinu, Financijsko izvješće, Izvješće Nadzornog odbora te Plan rada i Financijski plan za 2019. godinu.

Predsjednik društva Damir Antolović u Izvješću o radu istaknuo je da društvo ima 85 članova, da u protekloj godini nije bilo intervencija što pokazuje da je bila dobra prevencija, te da se radilo na obrazovanju kadrova.

Također je zahvalio Gradu Našicama što je financiralo nabavu kombi vozila za potrebe DVD-a, a uz pomoć Grada Našica i Osječko – baranjske županije postavljena su nova vrata na garažu DVD-a. Društvo je također uspješno sudjelovalo na mnogobrojnim vatrogasnim natjecanjima i manifestacijama.

Skupštinu su pozdravili predsjednik vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić i predsjednik Mjesnog Odbora Vukojevci Dražen Ganzberger koji su pohvalili rad društva.