Izložba Keramika za 54+ otvorena do kraja kolovoza
14/08/2019

Preplatite se
TV Našice

U sklopu Kolonije umjetničke keramike “Hinko Juhn” Našice u Izložbenom salonu Zavičajnog muzeja Našice otvorena je izložba radova pod nazivom „Keramika za 54+”. Istoimena radionica održala se prošle godine u sklopu Projekta “Zlatna dob za nove početke” na kojoj su sudjelovali mještani Našica i okolnih sela stariji od 54 godine.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASASve sudionike radionica i sve nazočne na izložbi pozdravila je ravnateljica Zavičajnog muzeja Našice Silvija Lučevnjak, te ih upoznala s radovima.

„Izloženi radovi nastali su prošle godine u okviru radionice koja je, ujedno i dio projekta “Zlatna dob za nove početke”, i Kolonije umjetničke keramike “Hinko Juhn”. Sudionici su se okušali u različitim tehnikama, tako je dio izloženih primjeraka rađen rukom, dio kalupima, a dio na lončarskom kolu u suradnji sa članovima Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata Općine Podgorač.” – rekla je Silvija Lučevnjak, ujedno i jedna od voditeljica radionica uz Sanju Portnar i Ivana Hajeka. Svi sudionici u organizaciji izložbe ugodno su iznenađeni kvalitetom radova, ali i kreativnošću koju su pokazali građani.

Ravnateljica muzeja najavila je kako izložba ostaje otvorena do kraja kolovoza te pozvala sve sugrađane da razgledaju ove zanimljive radove.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji