Izgorio krov na obiteljskoj kući
07/01/2021

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske jučer, 6. siječnja oko 11,10 sati, u Sarvašu, došlo je do požara na obiteljskoj kući vlasništvo 42-godišnje hrvatske državljanke. Očevidom je utvrđeno da je uslijed prijenosa topline s dimnjaka na krov došlo do požara gdje je izgorio krov i djelomično strop. Vatru su ugasili djelatnici Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Osijek. Materijalna šteta se cijeni na više desetaka tisuća kuna, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAPolicija pronašla kradljivca

Završenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 39-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo „Teška Krađa“. U periodu od 7. do 8. siječnja 2011. godine, u Bizovcu, 39-godišnji počinitelj provalio je u kiosk i ukrao veću količinu cigareta, alkohola i sokova. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta oko 15 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

 

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena, a jedna prometna nesreća za posljedicu je imala materijalnu štetu. Na području Osijeka i Đakova dogodila se po jedna prometna nesreća.

 

Ostali događaji u prometu

U periodu od 5. do 6. siječnja, na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirana su 3 vozača koja su imala nedozvoljenu prisutnost alkohola: 2 vozača osobnog automobila i 1 vozač bicikla. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je 6. siječnja, u 14,05 sati, u Karancu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen vozač bicikla, 45-godišnji hrvatski državljanin iz Karanca. Biciklistu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 2,10 grama po kilogramu.

U utorak, 5. siječnja, u 15,53 sati, u Osijeku, dogodila se prometna nesreća. Sudioniku prometne nesreće, biciklistu 50-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Osijeka evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 1,60 grama po kilogramu.

Jučer, 6. siječnja, u 12,15 sati, u Laslovu, dogodila se prometna nesreća. Biciklist, 68-godišnji hrvatski državljanin iz Laslova, nepropisno se uključivao u promet. Biciklistu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,34 grama po kilogramu. Za počinjene prekršaje predviđena je novčana kazna u iznosu od 3 500 kuna.