Održana Izborna skupština LPR-a „Mimoza” Đurđenovac
02/04/2019

Održana Izborna skupština LPR-a „Mimoza” Đurđenovac

Preplatite se
TV Našice

Sinoć je u prepunoj Maloj sali Radničkog doma Đurđenovac održana Izborna skupština LPR-a Mimoza Đurđenovac i predavanje dr.med. Ane Jurić, interniste, subspecijaliste endokrinologije i dijabetologije. Predavanjem o bolestima štitne žlijezde dr. Jurić je objasnila rad štitnjače, hipotierozu te hipertireozu, najznačajnije simptome koji se javljaju te liječenje, a posebice o liječenju u našoj OŽB Našice. Nakon predavanja uslijedila su pitanja građana.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAIzborna skupština nastavljena je izlaganjem dr. Hodak, predsjednice LPR o radu udruge u prošloj godini te plan i program za slijedeću godinu. Naznaka je na obilježavanju Dana Mimoze, Narcisa i Ružičaste vrpce te sudjelovanju članova na svim humanitarnim akcijama koje se održavaju. Iznijela je dugogodišnji problem, nedostatak prostorija za rad udruge.

Uslijedilo je izvješće blagajnice gđe Keceli, udruga posluje pozitivno, a pokazani su i izdaci, tj. pomoć našim članovima u potrebi. Gđa Keceli iskazala je i pomoć oboljelima koji idu na liječenje u Zagreb, a preko udruge i Hrvatskih željeznica ostvaruju pravo na popust u plaćanju karte. Svi izvještaji prihvaćeni su jednoglasno. Iza toga je slijedio izbor novog predsjedništva, a izabrani su stari članovi – predsjednica dr. Ljiljana Hodak, zamjenica Marica Patko, tajnica Dragica Keceli i to jednoglasno.

Druženje se nastavilo uz skromni domjenak i glazbu.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji