Izaslanstvo Grada Našica položilo vijence i upalilo svijeće na grobovima poginulih branitelja Branka Glavaša, Antuna Sertića i Slavka Maroda
18/09/2020

Povodom 21. rujna, Dana pobjede nad tvz. JNA u Našicama, na našičkom groblju, groblju u Martinu i groblju u Velimirovcu, izaslanstvo grada Našica upalilo je svijeće i položilo vijence na grobovima poginulih branitelja Branka Glavaša, Antuna Sertića i Slavka Maroda.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAGradonačelnik Josip Miletić istaknuo je kako ovim obilaskom žele odati počast braniteljima koji su svoje živote položili su za jedinu i vječnu Hrvatsku. „Prije 29 godina u akciji oslobađanja našičke vojarne, poginula su tri Našičanina, ovom prigodom obišli smo njihove grobove i odali počast da se nikada ne zaboravi njihova žrtva. Koristim prigodu zahvaliti se svima koji se prisjećaju ovih trenutaka kao i onima koji su sudjelovali tih devedesetih godina u oslobađanju Republike Hrvatske, a ponajprije izraziti zahvalnost obiteljima stradalih, poginulih i nestalih hrvatskih branitelja.” – rekao je gradonačelnik Miletić.