Iz otključanog vozila ukrao razne predmete
08/11/2018

Iz otključanog vozila ukrao razne predmete

Preplatite se
TV Našice

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske nepoznati je počinitelj, u večernjim satima 6. studenog, iz otključanog osobnog automobila parkiranog u Vrbaskoj ulici u Osijeku, ukrao nakit, razni alat te odjevne predmete, pričinivši vlasniku materijalnu štetu od više tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA  • Kako bi smanjili mogućnost ovih kaznenih djela, vlasnicima automobila savjetujemo:
  • Torbice, mobitele, putne torbe i druge predmete ne ostavljajte na vidljivom mjestu (sjedalima, policama vozila) – ovako ostavljeni predmeti dobar su mamac i privlače poglede kradljivaca, a materijalna šteta koja će nastati može biti veća od vrijednosti ovih stvari;
  • Zlatni nakit, novac, foto i video oprema, prijenosna računala, torbice – mjesto im nije u vozilima i česti su predmeti krađe iz vozila;
  • Dokumente vozila ne ostavljajte u vozilu;
  • Prtljagu stavljate u vozilo neposredno prije putovanja;
  • Zaključajte vozilo kada ga ostavljate – čak i za kratko vrijeme vašeg odsustva (odlazak na kiosk, trgovinu, dječji vrtić) kradljivac može iskoristiti za krađu;
  • Zatvorite sva vrata i prozorska stakla, ne ostavljajte ih poluotvorenima;
  • Zatvorite i zaključajte poklopce spremnika za gorivo i prtljažnika, a ključeve ne ostavljajte u vozilu bez nadzora;
  • Ako imate mogućnost, izvadite audio i video opremu iz vozila te uključite alarmni uređaj, ukoliko je ugrađen u vozilo.

 

Ukrao novac

U noći sa 6. na 7. studenog nepoznati je počinitelj provalio u prostorije pekare u Branjinom Vrhu. Počinitelj je ukrao novac i cigarete, pričinivši materijalnu štetu od više tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Pronašli tromblonsku minu

Prilikom izvođenja radova u Semeljcima tijekom poslijepodnevnih sati 7. studenog, djelatnici đakovačke tvrtke pronašli su tromblonsku osvjetljavajuću minu. Na mjesto pronalaska izišli su policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu, koji su preuzeli minu.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.

Jedna se dogodila na području Osijeka, a druga na području Našica.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji