Iz vikendice ukrao električne uređaje i alat
10/01/2021

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u periodu od 3. do 9. siječnja, u Branjinom Vrhu, nepoznati počinitelj provalio je u vikendicu iz koje je ukrao električne uređaje. Ustrajan u namjeri počinjenja kaznenog djela nepoznati počinitelj je iz susjedne prostorije ukrao razni alata. Vlasniku 69-godišnjem hrvatskom državljaninu nastala je materijalna šteta više tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu te nastavlja intenzivno traganje za počiniteljem.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAUkrao novac

Jučer, 9. siječnja, u Valpovu, nepoznati počinitelj je u trgovačkom centru ukrao novac 69-godišnje hrvatske državljanke. Vlasnici je nastala materijalna šteta oko 2 000 kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

 

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U tri prometne nesreće tri osobe su lako tjelesno ozlijeđene, a dvije prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće, a na području Belog Manastira i Đakova dogodila se po jedna prometna nesreća.