Istrgnuli i ukrali torbicu
04/10/2019

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske oko 17,15 sati 30. rujna u Ulici kralja Tomislava u Belom Manastiru dvije nepoznate osobe prišle su 28-godišnjakinji. S ramena su joj istrgnuli torbicu s novčanikom, nekoliko tisuća kuna, bankovnim karticama i dokumentima te pobjegli. Vlasnici je nastala materijalna šteta od više tisuća kuna. Zbog sumnje u počinjenje ovog kaznenog djela, jedna je osoba uhićena. Za nepoznatim počiniteljima se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAUkrao gnojivo

Između 22. rujna i 3. listopada nepoznati je počinitelj ispred obiteljske kuće u Ulici kralja Zvonimira u Čepinu ukrao više desetaka komada vreća umjetnog gnojiva. Vlasnici je nastala materijalna šteta od više tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Urušio se krov

Uslijed jake kiše i dotrajalosti u jutarnjim satima 3. listopada u dvorište obiteljske kuće u Ulici svete Ane u Osijeku urušio se dio krovišta stare zgrade bivše tvornice. Oštećena je drvena tenda, a materijalna šteta naknadno će se utvrditi. Nitko nije ozlijeđen. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je izvješće.

 

Razotkriven počinitelj kaznenog djela

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 23-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. Mladić je u poslijepodnevnim satima 22. srpnja u prodavaonici u Ulici kneza Trpimira u Osijeku ukrao više komada parfema ukupne vrijednosti više tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske i događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće. Obje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Jedna se dogodila na području Osijeka, a druga na području Donjeg Miholjca.

Jučer, 3. listopada, na području PU osječko – baranjske policijski službenici zaustavili su tri vozača koja su upravljali vozilima uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi (dva vozača osobnih automobila i jedan vozač bicikla).

Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača evidentirali su u 12,35 sati, kada su u Branjinom Vrhu zaustavili bicikl kojim je upravljao 41-godišnji hrvatski državljanin uz prisutnost alkohola u krvi od 1,77 grama po kilogramu. Sukladno odredbama Prekršajnog zakona smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

U 00,30 sati policijski službenici zaustavili su u Vukovarskoj ulici u Donjem Miholjcu osobni automobil kojim je upravljao 39-godišnji hrvatski državljanin. Vozač je upravljao vozilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,59 grama po kilogramu. Sukladno odredbama Prekršajnog zakona, vozač je isključen iz prometa.

Pročitajte još