Iskoristio nepažnju i ukrao torbicu
31/10/2019

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske jučer, 30. listopada u Savskoj ulici u Osijeku, maloljetnik je iskoristio nepažnju 70-godišnjakinje te joj iz ruke istrgnuo torbicu i pobjegao. Građanin koji je vidio događaj sustigao je mladića i zadržao ga do dolaska policije. Maloljetnik je uhićen. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANesreća na radu

U poslijepodnevnim satima 30 listopada 45-godišnji hrvatski državljanin, djelatnik osječke tvrtke obavljao je poslove u unutrašnjosti trafostanice na Gornjodravskoj obali u Osijeku. Na za sad neutvrđen način došlo je do eksplozije u trafostanici. Tom prilikom, djelatnik je ozlijeđen. Pružena mu je liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek gdje je utvrđeno da je zadobio opekline šake i lica. Nastavlja se utvrđivanje okolnosti događaja.

 

Policija pronašla počinitelja kaznenog djela

Završeno je kriminalističko istraživanje nad jednom osobom te se sumnja da je 19-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. Početkom listopada 19-godišnjak je u prodavaonici u Osijeku ukrao nekoliko komada parfema. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području pu osječko-baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe su lakše ozlijeđene, dok je u sedam prometnih nesreća nastala materijalna šteta. Osam su se dogodile na području Osijeka i jedna na području Belog Manastira.

Jučer 30. listopada u 00,05 sati na Trgu Ljudevita Gaja bb u Osijeku, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Sudionik prometne nesreće, 22-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka, vozač osobnog automobila, upravljao je vozilom uz koncentraciju alkohola u krvi od 1,82 grama po kilogramu. Vozač je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.

Istoga dana u 1,35 sati policijski službenici u Jelisavcu su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 22-godišnji hrvatski državljanin iz Našica, uz koncentraciju alkohola u krvi od 1,76 grama po kilogramu. Vozač je, sukladno Prekršajnom zakonu, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Pročitajte još