Hvala vam 2780 puta!
28/11/2019

Ukupno je 2 780 kuna prikupljeno na sajmu knjiga “Živjeti za druge nije samo zakon dužnosti, nego i zakon sreće” organiziranog od strane Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice u Mjesecu hrvatske knjige, a za potrebe Socijalne samoposluge Našice.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASASlužbena predaja prikupljenog dobrovoljnog priloga održana je u prostorima knjižnice, gdje su se sastali ravnateljica Silvija Šokić i predsjednik našičke socijalne samoposluge Robert Kresić. Iako je prvotna namjena prikupljenih sredstava bila usmjerena prema korisnicima socijalne samoposluge, dogodio se neočekivani obrat, pa su ta sredstva u ime SOCKE sada donirana u korist dječaka Marka iz Bokšića koji boluje od leukemije.

Podsjetimo, u Hrvatskoj narodnoj knjižnici i čitaonici Našice prethodnih mjesec dana, bio je organizirani humanitarni sajam knjiga koje su građani kupovali po simboličnim cijenama i tako donirali sredstva potrebitima. “Mi smo odlučili da želimo dati svoj doprinos za liječenje malenog Marka sa željom da mu djetinjstvo bude bezbrižno, a život predivan. Stoga je ovo najmanje što možemo učiniti i usrdno se nadamo da će uskoro biti potpuno zdrav.” – rekao je Robert Kresić te zahvalio svim ljudima koji su sudjelovali u akciji kao i svemu što čine za ljude oko sebe.

Pročitajte još