Humanitarni vikend URT „Nexe Team” Našice
09/12/2019

U nedjelju je u centru Zagreba održano četvrto izdanje humanitarne utrke Advent Run na kojoj je nastupilo rekordnih 3150 sudionika. Uz zabavnu i veselu atmosferu te podršku brojnih gledatelja, sudionici su trčali protiv melanoma, a u znak podrške radu Udruge za prevenciju tumora i drugih bolesti kože „Zdravi pod suncem.” Start utrke označili su gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i jedan od najboljih tenisača svijeta Marin Čilić.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASASvake godine interes za Zagreb Advent Runom se povećava pa su se tako ove godine, uz gradonačelnika Milana Bandića i tenisača Marina Čilića, utrci pridružili i drugi poznati Hrvati. Sudionike su predvodile zaljubljenice u trčanje Ashley Colburn i Doris Pinčić Rogoznica, koje su ove godine, uz Nevenu Rendeli Vejzović, ambasadorice utrke. URT „Nexe Team” Našice predvodila je mješovita sunjsko – našička ekipa Marko Srnec i Hrvoje Tržić koji su spremno podržali ovaj humanitarni projekt te uspješno istrčali utrke na 10 km.

Također, URT „Nexe Team“ Našice spremno je podržao projekt facebook grupe Tri šešira te je uz ostale klubove sa našičkog područja donirao službeni dres koji se našao na javnoj aukciji, a od kojih prikupljenih sredstva će biti uplaćena za pomoć dječjem SOS selu Ladimirevci.