Humanitarna akcija “Omiljeni cvijet Ane Rukavine” u Našicama
15/04/2018

Humanitarna akcija "Omiljeni cvijet Ane Rukavine" u Našicama

Preplatite se
TV Našice

U subotu, 14. travnja 2018.g. na Trgu Franje Tuđmana u Našicama održana je po prvi put humanitarna akcija „ Omiljeni cvijet Ane Rukavine „ u organizaciji Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Našice i GO SDP-a Našice, kojoj je svrha skupiti novčana sredstva za Zakladu Ana Rukavina i time doprinijeti razvoju Registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, ali i osvijestiti građane o važnosti ostvarenja cilja da se što većem broju oboljelih od leukemije pruži adekvatno liječenje i osigura šansa da pronađu podudarnog darivatelja. Svakome tko je dao novčani prilog uzvraćeno je omiljenim cvijetom prerano preminule Ane Rukavine Erceg – tulipanom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAHumanitarna akcija "Omiljeni cvijet Ane Rukavine" u Našicama

Treba napomenuti da je dosadašnjim radom Zaklada uspjela upisati u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica preko 45 000 ljudi, a time je preko 50 ljudi u Hrvatskoj dobilo šansu za život.

Socijaldemokratski forum žena SDP-a Hrvatske je ove godine provelo akciju u preko 100 gradova i općina Lijepe naše, a po prvi puta je navedena akcija bila i u našem gradu. Akciju je predvodila Vanja Horvat, predsjednica Socijaldemokratskog foruma žena Našice sa svojim članicama, a u ovoj humanitarnoj akciji su učestvovali i ostale članice i članovi, te simpatizeri SDP-a Našice.

Humanitarna akcija "Omiljeni cvijet Ane Rukavine" u Našicama

Izrazito smo ponosni na naše sugrađanke i sugrađane koji su velikom broju podržali akciju i time pokazali veliku svijest u solidariziranju s ljudima oboljelim od ove teške bolesti.

 

Veliko Vam Hvala !!!

 

Vanja Horvat, predsjednica Socijaldemokratskog foruma žena Našice

Samir Haj Barakat, predsjednik GO SDP-a Našice

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji