Hrvatski Crveni križ provodi projekt “Za sretnije dječje blagdane”
17/01/2021

Crveni križ Našice, u suradnji za Centrom za socijalnu skrb Našice, u ponedjeljak počinje dijeliti poklon kartice Konzuma za djecu (do 18 godina) iz obitelji korisnika zajamčene minimalne naknade. Pripremljeni su poklon bonovi u vrijednosti 100,00 kuna koji se mogu iskoristiti u najbližoj Konzum poslovnici.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASACK Našice obavještava korisnike zajamčene minimalne naknade s područja Grada Našica te općina Donja Motičina, Feričanci i Podgorač da poklon bonove za djecu mogu preuzeti u Gradskom društvu Crvenog križa Našice, Kralja Tomislava 6, – u sljedećim terminima:

PONEDJELJAK – 18.01.2021. – 10.00 – 12.00 sati

UTORAK – 19.01.2021. – 10.00 – 12.00 sati

 

Ostali termini će biti objavljeni naknadno, u slučaju potrebe. Poklon kartice se dijele do isteka zaliha. Za preuzimanje poklon bonova za djecu potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu nositelja rješenja prava na zajamčenu minimalnu naknadu. Iz Crvenog križa još poručuju kako će se korisnicima zajamčene minimalne naknade s područja općina Đurđenovac i Koška podjela organizirati naknadno o čemu će korisnici biti obaviješteni.

Izvor: CK Našice

Foto: arhiva