Nakon odmora Gromovi ubrzano počinju s pripremama
07/01/2020

Rukometaši RK Nexe danas službeno završavaju s odmorom, a već u 17 sati u dvorani kralja Tomislava u Našicama odraditi će svoj prvi trening. Time će se započeti s pripremnim razdobljem koje će sigurno kulminirati kvalifikacijskim utakmicama za nastavak natjecanja u SEHA Gazprom ligi protiv RK Eurofarm Rabotnik.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAIsto tako, važno je za reći kako ove subote je pred nama prva prijateljska utakmica i to na gostovanju u Bjelovaru, a upravo povodom početka priprema razgovarali smo i s glavnim tajnikom RK Nexe Franjom Lelićem.

„Nakon praznika i dobrog odmora vrijeme je da se vratimo na parket. Upravo tako će biti već danas kada počinjemo s pripremama za drugi dio sezone, koje ćemo zbog obveza u reprezentaciji glavnog trenera Hrvoja Horvata voditi mi pomoćnici, treneri Ninoslav Pavelić, Mirko Krolo i ja U ovom pripremnom razdoblju želimo odigrati što više utakmica pa smo uspjeli dogovoriti već ove subote prvu i to onu protiv Bjelovara u Bjelovaru. Nakon toga igramo utakmicu s našim starim prijateljima Komlom i to 15.01. , dok 17. i 18. 01. igramo dvije utakmice na gostovanju u Beču protiv Kremsa i Fiversom. Nakon tih utakmica ponovo odlazimo u goste u Komlo gdje igramo s Komlom. Dobro je za spomenuti kao su dečki svi na okupu i spremni, kako za treninge tako i ove prijateljske utakmice koje su pred nama kao i povratku na staze SEHA lige. Ostaje mali žal što neki od naših rukometaša nisu s reprezentacijom, ali, što je tu je. Njihovo ostanak ćemo ipak što bolje iskoristiti da ih što bolje pripremimo za nadolazeće razdoblje. Kao što sam spomenuo ranije, prva utakmica nam je već za nekoliko dana, točnije 11.01.2020. u Bjelovaru, onda slijede i druge s kojima ćemo sigurno dobiti bolju sliku što i kako dalje. Nakon pripremnih dvoboja slijede dvije vrlo važne utakmice protiv makedonskog rukometnog kluba Eurofarm Rabotnik, a o njima ovisi da li ćemo natjecanje nastaviti u SEHA Gazprom ligi. ” izjavio je, između ostalog, glavni tajnik kluba Franjo Lelić.

Za kraj ovog prvog javljanja, svakako je dobro za spomenuti da ćemo već danas biti na treningu naših Gromova kako bi naše čitatelje i sve navijače što bolje upoznali sa svim novostima koje nam RK Nexe donosi. Uvjerenja smo kako je pred RK Nexe dobar i uspješan nastavak sezone,  a mi ćemo i dalje, uostalom kao i do sada izvještavati o svakom njihovom koraku i uspjehu.