Gromovi odigrali dvije pripremne utakmice u Požegi
17/01/2019

U sklopu priprema za nastavak sezone naši Gromovi odigrali su u Požegi dvije prijateljske pripremne utakmice i postigli dvije pobjede.

Preplatite se
TV Našice

Prvi protivnik bile je ekipa RK Komlo iz Mađarske protiv koje su naši Gromovi igrali već prije tjedan dana u Mađarskoj. U ovoj utakmici Gromovi su vodili od početka i pobijedili 33:27, a priliku su dobili i nekoliko mlađih igrača iz selekcije Nexe2. U drugoj utakmici RK Nexe igrao je protiv domaćina RK Požega i pobijedio s rezultatom 31:27, a također su priliku da zaigraju dobili i mladi igrači.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAOve utakmice odigrane su i u svrhu promocije rukometa kao sporta kod mladih u Požegi. a prije utakmica ekipa RK Nexe bila je i na prijemu kod gradonačelnika Grada Požege Darka Puljašića.

Dojmove nakon odigranih utakmica rekli su nam igrači Marko Buvinić i Can Celebi te trener Hrvoje Horvat.

Marko Buvinić

„Odradili smo zadatke koje smo dogovorili s trenerom. Važno je da se nitko nije ozlijedio jer ipak su to bile dvije utakmice za redom. Mislim da smo današnje ciljeve ispunili. Zahvalio bih se gradu Požegi i rukometnom klubu Požega na odličnoj organizaciji te ljudima koji su došli u dvoranu podržati rukomet i sport.”

Can Celebi

„Ovo je dobro za ekipu jer mi trebamo utakmica. Igramo dobro, dobar je rezultat, ali možemo i bolje. Treba ići korak po korak. Atmosfera je bila dobra u Požegi, ali najbolja atmosfera je u Našicama za mene.”

Trener Hrvoje Horvat

„U pripremama za početak SEHA lige smo odredili ove dvije utakmice s Komlom koje su dobro došle u ovoj fazi da probamo neke nove varijante u obrani koje ćemo koristiti. Iskoristili su minutažu svi igrači, uigravamo malo se još bez ovih dečkiju što su s reprezentacijom. Mislim da za ovu fazu gdje su igrači još umorni u teškom treningu je to izgledalo sasvim pristojno. Požežani su nas lijepo ugostili i nadam se ćemo opet biti njihovi gosti. Dogovorili smo ovdje dvije utakmice da damo priliku i nekoliko ovih mladića koji treniraju u drugoj ekipi. Slijedeći vikend idemo u Dobovi te ćemo isto uzeti dva mlađa igrača da dečki osjete čari igranja i treniranja s prvom ekipom.”

 

RK NEXE – RK KOMLO 33:27 (19:12)

SD Tomislav Pirc

Požega

NEXE: Kvastek 1, Gadža, Leban, Eter 3, Zrnić 10, Mrđenović, Barišić Jaman 2, Car, Buvinić 2, Greganić 3, Jelinić 2, Lončar 1, Lavrič, Tomić 2, Celebi 2, Vozab 5, Zahirović, Ćuić, Šafar

Trener: Hrvoje Horvat

KOMLO: Granić, Katzirz, Hoffman 3, Manojlovity 5, Marcsek, Kovacs 1, Marković 5, Đurdžević, Sunajko 2, Weber 3, Szkokan 4, Grunfelder 2, Kiss, Matić 2

Trener: Peter Szabo David

SEDMERCI: Nexe 6/6, Komlo 3/6

ISKLJUČENJA: Nexe -, Komlo 2 minute (Kovacs)

 

RK POŽEGA – RK NEXE 27:31 (11:19)

SD Tomislav Pirc

Požega

POŽEGA: Ćosić, Grbeš, Jurković 4, Bajt, Vlašić 3, Polanec 2, Tomas 4, Gotal, Grgurić 3, Gelenčir, Markanjević, Franjić, I.Antunović 6, M. Antunović 5, Tukonić, Rajić

Trener: Dario Anić

NEXE: Kvastek 3, Gadža, Leban, Eter, Zrnić 4, Mrđenović, Barišić Jaman, Car, Buvinić 5, Greganić 3, Jelinić 4, Lončar 3, Lavrič 2, Tomić 2, Celebi 2, Vozab 3, Zahirović, Ćuić, Šafar

Trener: Hrvoje Horvat

SEDMERCI: Požega 2/3, Nexe 2/2

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji