Grad Našice nagradio učenike koji su postigli zapažene rezultate
12/06/2019

Grad Našice nagradio učenike koji su postigli zapažene rezultate

Preplatite se
TV Našice

Jučer je u višenamjenskoj dvorani Srednje škole Isidora Kršnjavog, povodom Dana grada, održan svečani prijem učenika i mentora koji su ostvarili zapažene rezultate u školskoj godini te predstavljali grad na županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima. Njih više od 300 iz osnovne škole kralja Tomislava i Dore Pejačević, Osnovne glazbene škole „Kontesa Dora” te srednje škole Isidora Kršnjavog, dobilo je prigodne poklone uz osobnu čestitku gradonačelnika Josipa Miletića te predsjednika Gradskog vijeća Krešimira Kašube.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA“Prekrasno je biti u srednjoj školi sa našim najmlađima koji su postigli fantastične uspjehe u ovoj godini, predstavnicima na državnim natjecanjima te županijskim, koji su predstavljali naš grad iz osnovnih škola sa područja grada i iz srednje škole Isidora Kršnjavog. Čestitke svim njihovim učiteljima, mentorima i njihovim roditeljima koji su se brinuli za njih. Evo želim im puno uspjeha, a prije svega još jedan put čestitam na svemu što su realizirali u ovoj godini. Pred njima je sada ljeto, kad se trebaju odmoriti i na jesen krenuti u nove pobjede.” – rekao je gradonačelnik Josip Miletić.

“Mi kao grad smo poticali i osigurali brojne materijalne stvari za školu, jedan je sa našim županom besplatna prehrana u svim osnovnim školama, osigurali smo prošle godine besplatne udžbenike za školarce a ove godine ćemo osigurati besplatne radne bilježnice.” – izjavio je gradonačelnik te čestitao svim ravnateljima na energetskim obnovama, koje su završene i u tijeku.

Gradonačelnik je ponosan na sve uspjehe zaključio, oni su naša dika i naš ponos.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji