Godišnja skupština DVD-a Đurđenovac 1922
11/03/2019

Godišnja skupština DVD-a Đurđenovac 1922

Preplatite se
TV Našice

U maloj dvorani Doma kulture (bivši Radnički dom) u Đurđenovcu održana je godišnja izvještajna skupština DVD-a Đurđenovac 1922 koju je pozdravnim govorom otvorio predsjednik Jozo Pritišanac. Članovi su jednoglasno prihvatili izvješće o radu u 2018. godini te donijeli plan rada.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAOsim obavljanja protupožarne preventive, sudjelovanja u gašenju požara te otklanjanju posljedica elementarnih nepogoda, plan rada obuhvaća uključivanje mladih u rad društva, nabavu odijela te izradu plana hidrantanske mreže zajedno s komunalnim poduzećem. Na skupštini su članovima dodijeljena priznanja za dugogodišnji rad, a Općini Đurđenovac i sponzorima zahvalnice za suradnju. Spomenice za 40 godina u vatrogastvu dobili su Tihomir Ugljanac, Zoran Wolf, Mario Šebešćen, Stanislav Granat i Zlatko Boljkovac. Za 30 godina spomenicu je primio Đuro Smiljanić, a za 10 godina Ivica Protoki. Članovima koji su položili ispit za zvanje vatrogasac prve klase dodijeljene su diplome.

Dopredsjednik Vatrogasne zajednice Općine Đurđenovac Matija Držaić čestitao je đurđenovačkim vatrogascima na trudu i zalaganju u protekloj godini. Načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović najavio je izgradnju društveno – vatrogasnog doma te obećao daljnju suradnju. Na skupštini su bili predstavnici prijateljskih dobrovoljnih vatrogasnih društava te udruga koje djeluju na području općine Đurđenovac. Nakon skupštine je održana primopredaja vozila pick-up, koje je nabavila Općina Đurđenovac.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji