Fotografski natječaj „Moja kućna biblioteka – Moj kutak za čitanje“
17/02/2021

U 2021. godini čitanja Knjižnice grada Zagreba odlučili su pokrenuti fotografski natječaj kojim žele potaknuti djecu i mlade na razmišljanje o knjigama i čitanju na pozitivan i neposredan način. Tema prvog natječaja je „Moja kućna biblioteka/Moj kutak za čitanje“.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAPRAVILA SUDJELOVANJA

U natječaj se mogu uključiti svi fotografi amateri iz Hrvatske od predškolske dobi do 18 godina. Sudjelovati se može s najviše tri rada koji trebaju prikazivati vlastiti kutak za čitanje s knjigama. Budite kreativni, maštoviti i iskreni u prikazu vaše kućne knjižnice te onoga što ona predstavlja u vašem domu!

Fotografije se šalju u digitalnom obliku na e-mail djecja.knjiznica.m2@kgz.hr s naznakom „ZA FOTO NATJEČAJ“. Uz radove obavezno je ispuniti i poslati na e-mail i PRIJAVNICU za natječaj. Fotografski natječaj počinje 14. veljače i traje do 14. travnja 2021. godine. Pobjednički radovi bit će proglašeni 23. travnja 2021. godine, na Noć knjige/Svjetski dan knjige i autorskih prava. Nagrada je književni poklon paket iznenađenja. Svi nagrađeni radovi bit će prikazani na izložbi u Dječjoj knjižnici „M2“.

Izvor. KGZ