Finale kupa NS Našice
18/04/2019

Našk – Vihor 2:5(0:0, 0:0)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANašice – Gradski stadion. Gledatelja 300. Glavni sudac Dario Bel(Osijek). Pomoćni suci Kristijan Novosel(Osijek), Domagoj Marinić()Feričanci).

Četvrti sudeac Aleksandar Vuzemn (Pribiševci). Delegat Arsen Ivančić (Podgorač).

Našk:
Mikšić, Slivka(od 63.Rukavina), Barišić, Hečimović, Galinec, Janžek, Nikolić, Mađaš(od 46.Smajo), Gašparić(od 82.Slivečko), Tomić(od 62 Lukačić), Grgić. Trener Marko Žigić.

Vihor:
Banović, Pavlović, Purgar, M.Kubala(od 6.Kuburić), Babec, Šoštarić, Šulava, Stranatić(od 46.Dinjar) S.Kubala, Tomac(od 79.Čaušić). Trener Marko Dinjar.

Na gradskom stadionu u Našicama odigrana je finalna utakmica međužupanijskog ligaša Naška i treće ligaša Vihora. Početak prvog poluvremena pripao je Vihoru, od sredine to preuzima Našk i opasno ugrožava vratara Banovića. Ulazak Kuburića i Dinjara na početku drugog dijela, a kasnije i Čaušića, donio je dominaciju Vihora i gol je što se kaže „visio u zraku“. Kod Naška osjetio se izlazak ozlijeđenih Mađaša i Tomića no na vratima je bio vrlo dobri Mikšić.

U izvođenju penala precizniji je bio Vihor i zasluženo osvojio pokal koji je kapetanu Stranatiću uručio gradonačelnik Našica Josip Miletić. Predsjednik NS Našice Ivica Valenčak dodijelio je medalje igračima i vodstvu Vihora dok je tajnik ŽNS-a Željko Bel uručio pokal kapetanu Naška Barišiću.

Neposredno prije početka finalne utakmice predsjednik Ivica Valenčak uručio je priznanja nogometnom klubu Našk i nogometnom klubu Seljak iz Koške za 100-godišnjicu postojanja kluba dok je predstavnik HNS Darko Kolesarić to učinio ispred Županijskog nogometnog saveza.

Pročitajte još