Evidentirano devetnaest kršenja mjera samoizolacije građana
24/03/2020

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u protekla 24 sata, ova Policijska uprava evidentirala je 23 dojave građana o kršenju mjera samoizolacije. Obavljenim terenskim provjerama policija je na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirala 19 kršenja mjera samoizolacije građana koje su odredili sanitarni inspektori. O svemu utvrđenom obavještava se državni inspektorat te će neodgovorni građani biti novčano kažnjeni.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASASvim građanima skrećemo pažnju na važnost pridržavanja mjera samoizolacije radi očuvanja vlastitog zdravlja, ali i zdravlja cjelokupne zajednice. Osobe kojima je određena mjera samoizolacije, dužni su se ponašati sukladno uputama koje su dobili. Sve sumnje o kršenju mjera samoizolacije možete prijaviti pozivom na 192 ili putem aplikacije za e-dojave.

Provalio u kiosk

U noći s 22. na 23. ožujka, u Ulici kralja Petra Svačića, u Osijeku, nepoznati počinitelj provalio je u kiosk. Počinitelj je ukrao više od 200 kutija cigareta. Vlasnik tvrtke iz Zagreba oštećen je za više od pet tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirana je jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede. Prometna nesreća dogodila se na području Osijeka.