KBK „Impact” Našice odličan na Europskom kupu “Karlovac Open” 2019.
12/02/2019

Preplatite se
TV Našice

Od 8. 2. do 10. 2. 2019. u Karlovcu je održan Europski kup u kickboxingu, najveći međunarodni kickboxing turnir u Hrvatskoj – Europski kup “Karlovac Open” 2019. Na turniru je nastupilo 1900 boraca iz 35 zemalja, a kickboxing klub Impact Našice nastupio je treći dan turnira sa svojih pet natjecatelja i osvojio tri Europska odličja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAEna Pavin u kategoriji kick light – juniorki do 60 kg osvojila je broncu, Matea Begić u light contactu – juniorka do 70 kg osvojila je broncu i Petar Kresković u kick lightu – senior do 74 kg osvojio je broncu. Naša najmlađa natjecateljica koja je išla na turnir, Marija Poljak, u kategoriji kick light – starija kadetkinja do 60 kg zauzela je peto mjesto, a naš najtrofejniji borac Zvonimir Marić u kategoriji kick light- junior do 63 kg u najvećoj i najopasnijoj konkurenciji zauzima šesto mjesto.

Izuzetno zadovoljan ostvarenim rezultatima je bio i trener Stjepan Paska koji je između ostalog izjavio.

“Strašno veliki rezultat za naš klub na samom početku godine sa tri odličja s Europskog kupa. Ovim rezultatima smo više nego zadovoljni i sa velikim nestrpljenjem očekujemo sljedeća natjecanja. Još jednom čestitamo našim natjecateljima te veliko hvala tvrtki Halemont koja je osigurala prijevoz na Europski kup.”

 

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji