Domjenak za suradnike i partnere Općine Podgorač
17/12/2019

Preplatite se
TV Našice

Povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana danas je u DVD-u Podgorač za sve partnere i suradnike Općine Podgorač održan svečani domjenak. U govoru dobrodošlice načelnik Općine Podgorač, Goran Đanić, izrazio je zahvalnost svima prisutnima na ugodnoj suradnji, te na podršci pri svim provedenim ovogodišnjim projektima. Istaknuo je kako je ponosan na rekordan proračun u 2019. godini, a jednako očekuje i iduće godine. Za europske natječaje Općina Podgorač pripremila je projekte u vrijednosti gotovo 50 milijuna kuna. Načelnik je također zahvalan tvrtki Hardi Consulting iz Đakova, koja je uvelike pomogla u dosadašnjim projektima općine.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA„Ovo je posljednji događaj u starom izdanju vatrogasnog centra, a prije nekoliko dana obilježili smo početak renoviranja. To je projekt u vrijednosti od 5,5 milijuna kuna, ujedno i najveća investicija u povijesti općine Podgorač. Žao mi je što program „Zaželi” još nije poživio, ali vjerujem da hoće, i to vrlo uskoro. Međutim, najveća razlika će se vidjeti kada se raspiše natječaj za našu poslovnu zonu od 6,5 milijuna kuna, a siguran sam da će tada doći i naši investitori sa olakšicama. Iskreno se nadamo da će se to realizirati u idućoj godini”, rekao je načelnik Općine Podgorač, Goran Đanić.

Naglasio je kako je najveći problem općine, ali i čitave Hrvatske upravo „bijela kuga”, odnosno trend iseljavanja. Smatra da pojedinac ne može puno učiniti, ali navodi da Općina Podgorač na to želi indirektno utjecati upravo provođenjem ovakvih projekata, uz želju da sva mjesta u općini budu što pogodnija za život. Izrazio je veliku želju da se što više ljudi zadrži unutar općine, uz nadu da će 2020. biti godina zaustavljanja iseljavanja Hrvata iz zemlje.

Na kraju svoga govora, načelnik je svim suradnicima i mještanima poželio sve najbolje za nadolazeće blagdane.

„Pred nama su dani praštanja i pomirenja i želim da u tom duhu zajednički proslavimo ove blagdane. Iskreno se nadam da će se ostvariti svi naši projekti i sve vaše želje”, zaključio je načelnik Goran Đanić.

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji