Dobili smo i pobjednika kviza ”Poznaješ li svoj grad? Part 2”
21/05/2020

Prije nekoliko dana organizirali smo u suradnji s Mladim članovima Gradskog društva Crvenog križa Našice jedan vrlo interesantan kviz pod nazivom “Poznaješ li svoj grad?”. Kviz je bio namijenjen i starijim, ali i mlađim uzrastima. Cilj kviza je bio da se kroz zabavna pitanja podsjetiti na neke zanimljivosti koje Našice ima, za koje smo čuli, pokraj njih prošli, vidjeli, a nismo ih primjećivali.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANajviše bodova, ali izvan konkurencije na kvizu ”Poznaješ li svoj grad?” skupila je email adresa ljsmdckobz@gmail.com. Pomoću nje su zajedničkim snagama kviz rješavali voditelji Ljetne škole mladih Društava Crvenog križa Osječko – baranjske županije, kojima čestitamo. Ovo je još jedan dokaz sinergije rada mladih Crvenog križa s područja županije, podupiranje uzajamnog radu, novih ideja, te poznavanje Našica kojeg su mladi zavoljeli dolascima na edukacije, natjecanja i sportske aktivnosti u organizaciji Crvenog križa Našice.

 

Interes i za ovaj drugi kviz je bio vrlo veliki, a nakon što su sudjelovali brojni čitatelj dobili smo da je najbrži i najspretniji bio hr.glavasmilan@gmail.com. Molimo ga da se javi u Crveni križ Našice, kako bi preuzeo svoju nagradu! Mladi Crvenog križa Našice uskoro pripremaju i novi kviz koji će biti također vrlo interesantan i zabavan pa pozivamo i druge čitatelje da se uključe.

[TheChamp-FB-Comments]