Do sada se za Foto izazov TV Našica prijavilo čak 77 autora – Još samo 4 dana
22/10/2020

Svakim danom, na službeni email tvnasice@gmail.com autori šalju svoje radove s novim foto uradcima. Iskreno, drago nam je što će od tolikog broja koje su već sada, pristigle u ova prva tri dana 3 najbolje izabrati žiri koji se fotografijom bavi već dugi niz godina, neki i cijeli svoj život i dobro znaju na što sve treba gledati. Žiri će činiti profesionalni fotografi Kristijan Katarinček, Dalibor Điri, Dora Dvoržak i Dario Puhanić.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAU ova tri dana došlo je preko 350 fotografija od 77 autora i iskreno biti će iznimno težak zadatak na žiriju izabrati najbolje. Mi ćemo da bude sve transparentno sve fotografije objaviti, a autore najboljih nagraditi. Kako bi u sve uključili i naše čitatelje prije donošenja glavne odluke, svaki čitatelj će moći glasati (lajkati fotografiju) i na osnovu toga ćemo također odlučivati o konačnom broju bodova.

 

Foto izazov TV Našica

Za one koji još uvijek nisu upoznati, a da se ne ponavljamo, 18.10.2020. odlučili smo naše čitatelje malo izbaciti iz kolosjeka ovih ružnih vijesti vezano za pandemiju i slično, te smo organizirali nagradnu igru, točnije jedan foto-izazov TV Našica. U izazovu smo poticali, a i dalje naglašavamo našim čitateljima da nam šalju svoje foto uratke, a mi ćemo nakon dobre i temeljite provjere žirija odlučiti kome pripadaju ove vrhunske nagrade naših sponzora Caffe bar IzzyAuto servis Felga i restoran Egghus.

Na vama je da i dalje ovaj tjedan (19.10. do 25.10.) fotografirate sve ono što vam se učini zanimljivim, lijepim, a mi ćemo sve pomno pregledati i izabrati pobjednika. O nagradama naših sponzora također u sljedećem javljanju vezano uz ovaj foto-izazov TV Našica, a svi ostali koji još niste, šaljite svoje foto-uratke na tvnasice@gmail.com.

Sretno svima.


[TheChamp-FB-Comments]