Djelatnik smrtno stradao pri radu
17/11/2020

Kako nam javljaju u službenom izvješću Županijskog centra 112 Osijek jučer ujutro došlo je do nesreće na radu u Našicama u kojoj je smrtno stradao djelatnik komunalnog poduzeća „Našički park“.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAKrađa bicikla

U noći s 14. na 15. studeni, u Osijeku, nepoznati počinitelj je ispred stambene zgrade ukrao bicikl vlasništvo 45-godišnje hrvatska državljanke. Vlasnici je pričinjena materijalna šteta oko 2000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijavu te policija nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

 

Ukrali novac iz kuće

U subotu, 7. studenog, oko 19,30 sati, u Viškovcima, 32-godišnji i 27-godišnji hrvatski državljani nasilno su ušli u obiteljsku kuću vlasništvo 56-godišnjeg hrvatskog državljanina i iz prostorije dnevnog boravka ukrali oko 2500 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

 

Propucao si nogu

Jučer, 16. studenog, oko 15,30 sati, u polju u blizini Luga Subotičkog, 44-godišnji hrvatski državljanin je nekontroliranim opaljenjem iz vatrenog oružja ozlijedio mišić desne noge. Ozlijeđenom 44-godišnjaku pružena je medicinska pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Našicama, gdje su mu konstatirane lake tjelesne ozljede. Oružje i streljivo je oduzeto od 44-godišnjaka te policija podnosi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz „Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana“.

 

Zapalila se greda stropa

Jučer, 16. studenog, oko 13 sati, u obiteljskoj kući u Radikovcima, tijekom loženja peći na kruta goriva i isijavanja topline iz dimnjaka, zapalila se drvena greda stropa. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donji Miholjac. Vlasnici 25-godišnjoj hrvatskoj državljanki nastala je materijalna šteta od nekoliko stotina kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi izvješće o događaju.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Na području Osijek dogodile su se dvije prometne nesreće i jedna prometna nesreća na području Našica.

 

Alkoholizirani biciklist

Dana 16. studenog, na području Policijske uprave osječko – baranjske u prometu je zaustavljeno 5 vozača osobnog automobila i 1 biciklist koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 8,25 sati, u mjestu Martin, gdje je zaustavljen biciklist 45-godišnji hrvatski državljanin. Vozaču bicikla evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 2,36 grama po kilogramu.

[TheChamp-FB-Comments]