Dječje ADVENTure
01/12/2019

Advent je vrijeme veselja i radosti, a raduju mu se podjednako i odrasli i djeca. Mališani se posebno raduju blagdanskom ugođaju, a Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice, Udruga mladih „INFO” Našice i Gradski savjet mladih Grada Našice potrudili su se da se mališani i ove godine dobro zabave. Uz čitanje bajki, crtanje, te razne igraonice, našičkim mališanima omogućeno je uživanje punim plućima.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASADanas će adventski dječji program započeti sa igraonicom „Dječji kutak”, u šatoru na Trgu dr. Franje Tuđmana. Od 17 do 19 sati mališani će biti u mogućnosti uživati u gledanju dječjih animiranih božićnih filmova, a uz to će se baviti aktivnostima poput crtanja, čitanja bajki i slično.

U srijedu, 4. prosinca, HNKČ Našice u svojim prostorijama organizirat će predbožićni program za djecu pod nazivom „Čarobna božićna priča”, gdje će djeca od 10 sati moći slušati božićne priče. Nastavak programa slijedi 11. prosinca u isto vrijeme sa nekim novim zanimljivim božićnim dogodovštinama. Nakon toga, na Trgu dr. Franje Tuđmana, organizirat će se kićenje božićnih jelki, s početkom u 10:30 sati. Uvečer će se u 18 sati čitati i pripovijedati božićne bajke, a usput će se nastaviti ukrašavanje jelki.

„Čarobna božićna priča” bit će pripovijedana i 14. prosinca, u prostorijama HNČK Našice, s početkom u 17:30 sati. Već idućeg dana, u vremenu od 17 do 19 sati, „Dječji kutak” pripremit će nove radionice za male Našičane u šatoru na trgu. HNKČ Našice u svojim prostorijama nastavit će sa programom pripovijedanja božićnih priča 18. prosinca u 10 sati, te 21. prosinca u 17 sati. Posljednji dan, 22. prosinca, obilovat će smijehom, druženjem i igrom pod šatorom na trgu, u radionici „Dječji kutak”, od 17 do 19 sati.

Vrijeme pred blagdane samo je priprema za veselje i radost koji tek slijede, a ima li veće radosti od dječjeg osmijeha?

Foto: arhiva

Pročitajte još