Djeca Našica za djecu stradalu u potresu
13/01/2021

Na društvenoj mreži Facebook pokrenuta je još jedna lijepa humanitarna inicijativa “Djeca djeci stradaloj u potresu”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA 

Inicijativi se pridružila i Silvija Vukušić koja je organizirala prikupljanje paketića u Našicama djeci petrinjskog područja kako bi im bar malo uljepšali ove teške dane.

 

-Inicijativa je potaknuta u Zagrebu, a vidjela sam ju na Facebook stranici. Odlučila sam akciju pokrenuti i ovdje i ubrzo su mi se počele javljati brojne mame. Paketi prikupljeni u Našicama idu za Zagreb, a iz Zagreba će se dalje dostaviti djeci kojoj su obiteljske kuće stradale u potresu –izjavila je Silvija i naglasila kako je u Našicama prikupljeno 163 paketa punih igračaka, donjeg rublja, odjeće i pribora za školu koji su predani Javnoj vatrogasnoj postrojbi Našice koja će pakete dostaviti u Zagreb. Nadodala je kako je u samoj akciji prikupljeno preko 2 000 paketa. Trenutno će se obustaviti prikupljanje paketića na dva mjeseca dok se svi pristigli razdijele.

 

-Koliko mi je poznato na slavonskom području smo se jedini mi u Našicama odazvali ovoj hvalevrijednoj akciji i tako našičku djecu uključili i pokazali im koliko je važno pomagati drugima – rekla je Silvija Vukušić.