Povodom blagadana posjetite i darujte Udrugu za dobrobit i zaštitu psa i mačaka Farmica Našice
24/12/2018

Povodom božićnih i novogodišnjih blagadana posjetite i darujte Udrugu za dobrobit i zaštitu psa i mačaka Farmica Našice

Preplatite se
TV Našice

Povodom božićnih i novogodišnjih blagadana možete posjetiti sa svojim obiteljima Udrugu Farmica te im pokloniti zob, ječam, sijeno, slamu, banane, jabuke, mrkve, kruške za mezimca magu Miška, koji je postao najnoviji član velike obitelji na Farmici. Ovom prilikom Vas pozivamo da donesete hranu za pse i mačke ili donirajte novčana sredstva kako bi životinje bez doma omogućili što ljepše božićne i novogodišnje blagdane. Izdvojite malo svoga slobodnog vremena te se zaputite u Brezik Našički u ulicu Šalapanka da se podružite s napuštenim životinjama i, ako možete, pružite priliku jednom od ostavljenih pasa i mačaka, neka postane član vaše obitelji u novoj 2019. godini.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAKupnjom kalendara Udruge Farmice pomažete napuštenim psima i mačkama. Možete uplatiti na žiro račun:

IBAN: HR5923400091110916596

UDRUGA FARMICA

s naznakom ” donacija za kalendar”

Kako do kalendara? Pošaljite svoju adresu u inbox, broj komada i nakon vidljive uplate od 30 kn (s poštarinom) kalendari stižu. Ili možete donirati novčana sredstva za hranu, cijepljenje, liječenje bolesnih pasa i mačaka na žiro račun:

IBAN: HR5923400091110916596
SWIFT: PBZGHR2X, paypal: farmicanasice@gmail.com

 

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji