Knjižnica u ime građana darivala slikovnice DND-u Našice
16/03/2019

Preplatite se
TV Našice

Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice kroz cijeli mjesec veljaču u svojim je prostorima sakupljala donirane slikovnice humanih građana koji su svoju ostavštinu i uspomene vezane uz iste odlučili pokloniti drugima. Ovu akciju knjižnica provodi već godinama, a nekada je darivala i Odjel Pedijatrije, Dječji vrtić Zvončić, ali najčešće Društvo naša djeca Našice.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAPredaji su prisustvovale ravnateljica Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice Silvija Šokić te predsjednica Društva naša djeca Našice Darija Vlajnić.

“Već dugi niz godina sudjelujemo u Nacionalnom programu „Čitaj mi” u sklopu kojeg je jedna od akcija prikupljanje slikovnica „Čitam, dam, sretan sam”. Ove godine odlučili smo prikupljati slikovnice našim dugogodišnjim suradnicima Društvu naša djeca Našice te smo za njihove potrebe u akciji prikupili 30-ak slikovnica. Ovim putem se zahvaljujem svim našim korisnicima koji su slikovnice donirali.” – izjavila je Silvija Šokić.

“Zahvaljujem se svim našim sugrađanima koji su se odazvali pozivu Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice, naravno veliko hvala i ravnateljici Silviji Šokić koja je sve to organizirala. Do sada smo stvarno imali jako lijepu suradnju s knjižnicom koja traje dugi niz godina, a svaka slikovnica dobro dođe u našoj arhivi. Djeca kada dođu na igraonice vole prolistati novu literaturu, pa se tako svima zahvaljujem u ime djece.” – rekla je predsjednica DND Našice Darija Vlajnić.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji